010 - 146 75 99 INFO@KLAPPATAKLART.SE

Ring: 010-146 75 99

Mail: info@klappataklart.se

Flyttfirma Malmö – Luta Dig Tillbaka och Låt oss Lyfta

Klappat Å Klart flyttfirma Malmö erbjuder allt inom flytt, flytthjälp och flyttstädningar i Malmö. Vi hjälper dig med allt ifrån packning, demontering, montering och magasinering. Dina möbler behandlas på ett tryggt och säkert sätt hela vägen till nya bostaden.

Vi är en professionell flyttfirma Malmö med erfarna och utbildade flyttkillar. Klappat Å Klart flyttfirma utför flyttjänster i Malmö, Göteborg, Stockholm och hela Sverige.

Proffsig Flyttfirma Malmö med helhetslösning

Vi erbjuder en helhetslösning där allt ingår. Har du piano eller annat som är extra tungt? inga problem vi löser det. Vår expert på flytthjälp i Malmö går igenom med dig allt du behöver tänka på inför din flytt och bokning av flyttfirma Malmö.

Han kommer även ge dig tips på hur du enkelt kan få ner dina kostnader i samband med din flytt.

 

 

 

Gratis Offert

Packning inför din flytt

Har du inte tid att packa själv så hjälper vi dig. Alla möbler och porslin skyddas med emballage. Flyttkillarna jobbar snabbt och metodiskt.

Flyttstädning efter flytten

Boka flyttstädning tillsammans med din flytt så slår du två flugor i en smäll. Vår flyttstädning Malmö håller högsta standard med Garanti på att besiktningen blir godkänd. 

Vad kostar vår Flyttfirma Malmö?

Vi erbjuder både fast pris och pris per timme när vi utför flyttar.

Du uppger vid samtal eller mail med vår flytt expert hur stor bostad du har samt antal möbler osv. Tillsammans med vår flytt expert kommer du överens om vilken typ av pris som passar dig och din flytt bäst.

Rörligt pris på flytthjälp Malmö och Lund området är:

– 2 st flyttkillar inkl lastbil 695 kr/tim
– 3 st flyttkillar inkl lastbil 895 kr/tim

Milersättning på 70 kr/mil tillkommer. Ska någonting kastas så tillkommer avgift på återvinningscentralen. Priset för arbetskostnaden är efter RUT avdraget på 50%.
Vi administrerar RUT avdraget direkt på fakturan. Här kan du läsa mer om RUT avdraget.

Garanti och Trygghetsförsäkring

Vi lämnar garanti på att din flytthjälp följer branschens regler med giltigt trafiktillstånd och försäkring för din trygghet.
Vi samarbetar med branschens mest erkända flyttfirma i Malmö och Lund området. Genom detta unika och nära samarbete kan vi därför erbjuda flyttjänster av högsta kvalitet till bästa pris. 

Avbokningsskydd på din flytt Malmö

Vi vet att livet inte alltid är en dans på rosor när man ska flytta. Det blir många gånger stressande att både försöka packa själv och samtidigt försöka hitta någon som ska hjälpa till med flyttstädningen.
Ovanpå detta så har man även sin nya bostad man har fullt upp med.

Vi som flyttfirma Malmö vill ta bort lite av denna stressen. Vi förstår att det kan hända saker på vägen som gör att man kanske behöver flytta datumet för flytten, eller helt avboka den.
Det ingår därför alltid ett avbokningsskydd på din bokning. Du kan avboka fram till 24 Tim innan din flytthjälp ska börja helt kostnadsfritt.

Avbokningar gjorda efter detta debiteras med 50% av totala beloppet efter RUT avdrag. Vid rörligt timpris räknas flytten om till fastpris och debiteras halva det beloppet efter RUT avdrag.

Ska du packa själv men saknar flyttlådor?

Ring oss så kör vi ut flyttlådor till dig så många som du behöver. Visar det sig efter packningen att du skulle behöva några extra flyttlådor så svänger någon av våra trevliga flyttkillar förbi och släpper av det antal som fattas. Alltid med ett leende.