010 - 146 75 99 INFO@KLAPPATAKLART.SE

Ring: 010-146 75 99

Mail: info@klappataklart.se

Anlita Erfaren Flyttfirma Lund

Lund är en vacker och historisk stad med många vackra byggnader och kulturella sevärdheter. Men när det kommer till att flytta, kan det vara svårt att hitta en pålitlig och professionell flyttfirma i Lund.

Därför är det viktigt att välja en flyttfirma som har erfarenhet och kan hjälpa dig med alla dina flytt och städbehov. Ring och prata med vår flytt specialist så hjälper han dig att planera din flytt från start till slut. Eller skicka en kostnadsfri offertförfrågan genom att fylla i formuläret så svarar vi snabbt, vanligtvis inom 30 minuter.

Alla flyttar utförs av vår meriterade samarbetspartner med över 20 år i branschen. Vi har en lång historia av att hjälpa människor att flytta till och från Lund och hela Sverige.

Modern flyttfirma Lund med magasinering

Vår flyttfirma Lund erbjuder ett brett utbud av tjänster för att passa alla dina flytt behov. Vi kan hjälpa till med allt från packning och in- och utlastning av dina ägodelar till montering och demontering av möbler.

Vi hjälper även till med att magasinera dina ägodelar om det behövs. Vår magasinering är inomhus så du kan känna dig trygg med att dom är i säkert förvar tills den dagen du behöver ha dom utkörda till din nya bostad.

Vi vet vad som krävs för att göra en flytt så smidig och stressfri som möjligt. Vårt team består av professionella flyttarbetare som har utbildats för att hantera alla typer av flytt behov. Vi använder endast moderna fordon och utrustning för att säkerställa att dina ägodelar kommer fram till din nya bostad i perfekt skick. Har du tunga föremål? inga problem, vi löser det.

Gratis Offert

Beställ flyttkartonger till din flytt

Som en extra service erbjuder vi också ett flyttkartong-paket som innehåller allt du behöver för att packa dina saker på ett säkert och effektivt sätt. Det inkluderar flyttkartonger, tejper och skyddspapper vid packning av tallrikar, glas och övrig porslin. Ring så hjälper vi dig.

 

Försäkringar och tillstånd

Våra flyttar täcks av trygghetsförsäkring på person och sakskada på upp till 10 miljoner kr. Samtliga tillstånd för att enligt lag få utföra flyttar och transporter är godkända av utförare av flyttar. Skulle du ha några frågor eller funderingar så är du välkommen att ringa och prata med vår flytt specialist.