010 - 146 75 99 INFO@KLAPPATAKLART.SE

Ring: 010-146 75 99

Mail: info@klappataklart.se

Dödsbo Malmö – vi har en helhetslösning

Vi står redo att hjälpa dig med att tömma, städa och sälja ditt dödsbo Malmö. Vi både köper och säljer dödsbo.

Vi förstår att det känns tungt att behöva ta beslut om dödsboet. Vi har en helhetslösning för dödsbo Malmö. Låt oss hjälpa dig i denna känsliga tid. Vår duktiga personal utför alla våra tjänster med respekt och omsorg.

Ett dödsbo Malmö omfattar allt som den avlidna efterlämnar sig. Det är möbler, personliga föremål och bostaden. I en tid av sorg vill vi vara där och underlätta för dig. Låt oss med våra duktiga medarbetare ta hand om allt som rör ditt dödsbo Malmö.
Har du inte redan tagit kontakt med en jurist så hjälper vi dig.

Vi samarbetar med erkänd och seriös juristbyrå som är experter på bouppteckningar av dödsbon.
Vi har samlat all kunskap om dödsbo Malmö under ett tak.

Känns det som det är mycket som ska göras och bokas? Ring oss för en Gratis konsultation och rådgivning så hjälper vi dig hela vägen.

Tömma Dödsbo Malmö

Vi tömmer hela eller delar av dödsboet innan vi utför en dödsbostädning. Bokar du båda delarna så kan vi ge ett mycket bra pris på både tömning och städning av dödsbo Malmö. Med över 20 års erfarenhet i Flytt och Städbranschen, kan du känna dig trygg med att våra tjänster utförs med kvalitet, service och omtanke.

Innan vi ger dig ett pris på vad det kommer att kosta att tömma dödsboet så kommer vi ut och besiktigar det på plats. Därefter ger vi dig ett fast pris. Vi arbetar snabbt och metodiskt vilket resulterar i den höga kvalitet vi håller.

 

Boka En Gratis Värdering och Konsultation!

Kontakta oss genom mejl eller telefon för en gratis värdering av ert dödsbo Malmö och Skåne.
Du ringer oss direkt på 010-146 75 99

Gratis Offert

Dödsbo Köpes Malmö

I tider av sorg och svårigheter kan det vara fördelaktigt att sälja hela dödsboet på en gång. Vi köper dödsbo Malmö och hela Skåne. Om den avlidne har lämnat efter sig stora mängder saker och det inte finns tillräckligt med tid för att sortera igenom allt, kan det vara en bättre lösning att ta hjälp av oss som köper dödsbo Malmö.

Så om du söker efter ett företag som köper dödsbo Malmö kan du vända dig till Klappat Å Klart. Vi är experter på att ta hand om dödsbo Malmö och kan hjälpa dig med hela processen, allt från värdering till bortforsling av möbler och föremål. Vi förstår att det kan vara en känslosam tid och vi är här för att göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig. Kontakta oss gärna om du vill sälja dödsboet och få mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Dödsbostädning Malmö och Skåne

Vid en dödsbostädning så städas hela bostaden från golv till tak och allt däremellan. Vi tar bort allt från väggar som kan vara kvar efter tömningen som tavelkrokar och hyllplan.

Behövs det spacklas för hål efter tavlor så hjälper vi även till med det. En dödsbostädning städas klart under en arbetsdag men i vissa fall och vid stora hus kan vi behöva två arbetsdagar för att slutföra städningen.

Vi lämnar alltid Garanti på dödsbostädning i 5 arbetsdagar. Så du kan känna dig trygg med att skulle där vara någonting vid en slutbesiktning som behöver åtgärdas så kommer vi samma dag och åtgärdar det.

Nyckelhantering Vid Städ Av Dödsbo Malmö

Vid bokningen kommer vi överens om hur tillgången till bostaden ser ut på städdagen eller dagen för tömning. Har du inte möjlighet att vara på plats och öppna så går det bra att lämna nycklarna till oss innan, eller så kan någon av våra medarbetare hämta nycklarna från er. När arbetet är avklarat så återlämnas nycklarna till er igen.

Sälja Dödsbo Malmö

Vi hjälper dig med att sälja bostaden i dödsboet. Klappat Å Klart samarbetar med duktiga och erkända mäklare i Malmö och hela Skåne. Efter att allt har blivit tömt och röjt i dödsboet, och alla är överens om att bostaden i dödsboet ska säljas, så hjälper vi dig att lägga ut bostaden till försäljning.

Bouppteckning Dödsbo Malmö Till Fast Pris

Vi hjälper dig att komma i kontakt med erkänd juristbyrå, som erbjuder professionell hjälp med det juridiska kring en bouppteckning av ett dödsbo Malmö. Fast pris på en färdig bouppteckning 1 899 kr. Kontakta oss för att höra mer.

Vi förstår att det är mycket att stå i med ett dödsbo. Låt oss ta hand om hela processen så ser vi till att allt går rätt till.

 

 

Tömmer och städar dödsbo i Malmö.